جراحی زیبایی بینی

عمل زیبایی بینی,عمل ترمیمی بینی,جراحی زیبایی بینی,جراحی بینی استخوانی,بینی نوک پهن

جراحی زیبایی بینی

عمل زیبایی بینی,عمل ترمیمی بینی,جراحی زیبایی بینی,جراحی بینی استخوانی,بینی نوک پهن

عوارض جانبی جراحی زیبایی بینی

عوارض جانبی جراحی زیبایی بینی

جراحی زیبایی بینی چه تاثیراتی بر بدن میگذارد چه عوارض جانبی به همراه دارد پس از جراحی پلاستیک بینی چه خطراتی سلامت زنان را تهدید میکند چسبندگی‌های داخل بینی، تنگ شدن بیش از اندازه سوراخ‌های بینی، صدای تودماغی، محرومیت از تنفس بینی، خشکی مجاری تنفسی و …. 

به گزارش دکتر سلام، جراحی زیبایی بینی چه تاثیراتی بر بدن میگذارد چه عوارض جانبی به همراه دارد پس از جراحی پلاستیک بینی چه خطراتی سلامت زنان را تهدید میکند چسبندگی‌های داخل بینی ، تنگ شدن بیش از اندازه سوراخ‌های بینی،صدای‌ تودماغی ،محرومیت از تنفس بینی، خشکی مجاری تنفسی و ضعف سیستم دفاعی برخی از پیامدهایی جراحی زیبایی بینی به شمار می روند.به توصیه های مشاورین جراحی بینی در این زمینه دقت کنید.

دکتر محسن نراقی فوق تخصصی عمل زیبایی بینی و ترمیمی صورت و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران می گوید : تمام جراحی‌ها ممکن است با عارضه همراه باشند. جراحی زیبایی بینی هم می‌تواند عوارضی از قبیل عوارض عملکردی و تنفسی و یا عوارض زیبایی در پی داشته باشد که در این مقاله می‌خوانید.

جراحی زیبایی بینی هم به مانند هر عمل جراحی دیگر می تواند با عوارضی همراه شود.

در صورت آگاهی و دانش بیمار از نکات مهم قبل از تصمیم به جراحی بینی، انتخاب دقیق جراح و انجام جراحی طبق اصول نوین علم جراحی زیبایی بینی، احتمال این عوارض کمتر می شود ولی هیچ گاه به صفر نمی رسد.

شاید نگاهی سطحی به فهرست عوارض جراحی زیبایی بینی، ترس زیادی در بیمار ایجاد کند.

اما بروز این ترس، از جنبه‌هایی مفید فایده خواهد بود. نخست آنکه بیمار از عوارض طبیعی و کوتاه مدت جراحی زیبایی بینی آگاه و از نظر روحی آماده رویارویی با آن‌ها می‌شود.

در ثانی، آگاهی از این عوارض و ترس ناشی از آن موجب می‌شود که بیمار در تصمیم به عمل و انتخاب جراح دقت بیشتری به عمل آورد و در نتیجه به سهم خود از احتمال بروز آن‌ها بکاهد.

آنچنان که پیش‌تر گفته شد، بسیاری از این عوارض، در صورت احتیاط و مهارت جراح قابل پیشگیری خواهد بود.
عوارض جراحی زیبایی بینی را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد

1- عوارضی که در عملکرد بینی مشخص می‌شوند، مانند چسبندگی‌های داخل بینی یا تنگ شدن بیش از اندازه سوراخ‌های بینی که به ایجاد مشکل تنفسی منجر می شود.

2- عوارضی که در ظاهر بینی نمود می‌یابند و در بیشتر مواقع، از برداشتن بیش از اندازه بافت‌های بینی ناشی می‌شوند، مانند کوچک شدن بیش از اندازه بینی که با دیگر اجزای صورت هماهنگی ندارد.
عوارض عملکردی ناشی از عمل جراحی زیبایی بینی

کم نیستند شمار بیمارانی که پس از جراحی زیبایی بینی دچار مشکلات تنفسی شده اند. این موضوع اهمیت توجه به مسائل داخل بینی در حین جراحی بینی را می رساند.

ابعاد جراحی زیبایی بینی بسیار فراتر از تغییرات در ظاهر بینی است و توجه چندجانبه جراح بینی به تمام این ابعاد، میزان بروز عوارض تنفسی را به حداقل می رساند.

اختلال در عملکردهای حیاتی بینی سایر قسمت های بدن را تحت تاثیر قرار خواهد داد. بی حالی و خواب آلودگی ناشی از نداشتن خواب راحت شبانه و محرومیت از اکسیژن موجب کسالت و بیحالی در طی روز می شود.

محرومیت از تنفس بینی، خشکی مجاری تنفسی و ضعف سیستم دفاعی آن را در پی خواهد داشت.

گرفتگی شدید‌ بینی‌ و التهاب ناشی از آن‌، موجب‌ بسته شدن موقت تخلیه‌ سینوس‌های‌ اطراف‌بینی‌ و نیز درد سینوسی، سردرد یا احساس پری، سنگینی و فشار در ناحیه سر و صورت می‌شود.

صدای‌ تودماغی علامتی‌ از گرفتگی راه‌ هوایی‌ بینی‌است‌. اختلال بویایی، احساس سرماخوردگی طولانی، خرخر و مشکلات تنفسی حین خواب از علائم دیگر اختلال عملکرد بینی است. مجوعه علائم فوق موجب افت قابل ملاحظه در کیفیت زندگی افراد می شود.
عوارض تنفسی می تواننداز مشکلات مختلفی که در ادامه ذکر شده اند، منشا گیرند

1- چسبندگی‌های داخل بینی: ایجاد زخم در هر بافتی از بدن، موجب بروز واکنش‌هایی برای ترمیم زخم می‌شود.

در بینی هم واکنش‌های ناشی از برش‌ها و زخم‌های عمل زیبایی بینی می تواند سبب چسبندگی سطوح مختلف بافت‌های پوشاننده بینی به یکدیگر شده، راه تنفسی را مسدود کند.

گاهی این چسبندگی آنچنان آزاردهنده است که بیمار را ناگزیر از تن دادن به جراحی زیبایی بینی دوباره جهت رفع آن می کند.

هرچند که احتمال دارد درجاتی از آن، حتی پس از جراحی زیبایی بینی دوباره باقی بماند.

2- باقی ماندن انحراف تیغه بینی: یکی از معضلات جراحی‌ زیبایی بینی، وجود همزمان انحراف تیغه بینی است. گاهی این انحراف‌ها از دید جراح مخفی می‌مانند و علائم خود را پس از عمل بروز می‌دهند. با معاینه دقیق تیغه داخل بینی پیش از عمل جراحی زیبایی بینی و انجام اصلاح آن حین عمل زیبایی، می توان از این عارضه، حین عمل پیشگیری نمود.

جهت مشخص کردن انحراف‌های مخفی تیغه بینی و مشکلات دیگری که ممکن است در تنفس از راه بینی تاثیر گذارند، جراح می تواند پیش از عمل زیبایی بینی، به کمک اندوسکوپ به معاینه کامل داخل بینی بپردازد و آزمون های تشخیصی راه هوایی بینی شامل آکوستیک راینومتری و راینومانومتری را انجام دهد.

در موارد زیادی، عدم تشخیص دقیق پیش از عمل، سبب می شود بیمار با وجود تحمل جراحی زیبایی بینی و مشکلات معمول آن، پس از عمل دچار علائم انحراف تیغه ی بینی شود وناچار از جراحی مجدد باشد.

البته اصلاح انحراف بینی در این افراد مشکلتر بوده و ممکن است با تغییر شکل ناخواسته بینی هم همراه باشد ولی در صورت عدم وجود عارضه ی دیگر، معمولا علائم بهتر می شوند.

3- بزرگی شاخک‌های بینی: در برخی از بیماران دارای انحراف تیغه بینی، در سمت مخالف انحراف، شاخک تحتانی یا میانی دارای رشدی بیش از اندازه است.

بزرگی بیش از اندازه شاخک‌های بینی موجب تنگ شدن راه هوایی بینی می‌شود.

هر چند در بسیاری از موارد، تشخیص دقیق بزرگی شاخک تحتانی، صرفاً با معاینه ساده پیش از جراحی بینی استخوانی امکان‌پذیر است، کشف بزرگ بودن شاخکی که فقط در قسمت‌های پشتی و عمیق آن وجود دارد، نیازمند معاینه با اندوسکوپ است.

متاسفانه به دلایل مختلف، به این امر کمتر توجه می شود و در نتیجه پس از جراحی زیبایی بینی، تنگ تر شدن راه هوایی خود را بیشتر نشان می دهد.

البته امروزه می توان با بهره گیری از روش های نوین، بدون نیاز به برش جراحی زیبایی بینی، تنها با تکنولوژی های پیشرفته این ایراد را برطرف نمود.

4- تنگی دریچه های بینی: تنگی دریچه ی بینی، شایعترین و مهمترین عارضه تنفسی در بینی های عمل شده است. در جراحی زیبایی بینی ، تغییرات دریچه بینی حتی در مقیاس  میلیمتری، می تواند سلامت بینی را به خطر‌ اندازد.

مطالب مرتبط:

بینی نوک پهن

جراحی بینی استخوانی

عمل ترمیمی بینی

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.